søndag 28. februar 2010

Nå er det varmt.....

I morgen er det mars. Vinter og skiføre hjemme i Norge- varmt og fuktig her. Det sies at denne uka er årets varmeste, og nå snur det snart. Regntiden starter i mars. I går var det en god del skyer, litt rumling av torden og litt lokalt regn. I dag har det vært enda mer skyer, men fremdeles ikke noe regn. Det drar seg vel til så det høljer ned her snart.
Helga har vi brukt sammen med Søren, Patricia og Frederik. De kom fra safari på torsdag. Vi har hygget oss og tilpasset programmet til været - man må hvile mer og ta pauser i AC- avkjølte rom når det er så varmt. Men vi har både vært på stranda og vi har shoppet på Slipway og på Oysterbay.

Innimellom har vi vært inne på nettavisene og sett på medaljeoversikten. Det er noen nye hele tiden. Her om dagen så jeg til og med Petter Northug’s spurt på TV-skjermen på treningsstudioet. Det var en overraskelse, for vintersport er ikke noe stor greie her. I dag tidlig reiste gjestene tilbake til Danmark, godt bevæpnet med alt de hadde av varmt tøy – det blir nok en overgang!

Ingen kommentarer: