torsdag 10. januar 2008

Ferien er over

I slutten av oktober sa Audun: "Jeg synes det er fett å henge rundt sammen med faren min altså, men det blir ok når brødrene mine kommer." Nå har Vegard og Magnus vært her i tre uker, og reiser tilbake til England/Norge i morgen tidlig. Vi avsluttet besøket med middag på Coral Beach. Vi har gjort mye sammen, og noe hver for oss. Ivar og jeg var f eks ikke med på beachpartyene på Zanzibar. Nå skal vi se noen Simpsons-episoder, som er passe crazy familieunderholdning.
Magnus, Audun og Vegard siste kvelden før V og M dro hjem

I dag måtte sentralbanksjefen i Tanzania gå. Bare siden november har to toppsjefer blitt sparket på grunn av mer eller mindre beviste korrupsjonsforhold. Det er stadig store overskrifter i avisene, og på sikt blir det vanskeligere å komme unna med å stjele befolkningens penger.

Ellers er selvsagt alle forskrekket over det som skjer i Kenya, selve fyrtårnet for demokratisk og økonomisk utvikling i Øst-Afrika. 40 % av all turisttrafikk til Tanzania kommer via Kenya, og man er engselig for at avbestillinger til Kenya også skal ramme turisttrafikken her. Men her er det fredelig og fint, så vi får håpe turistene reiser direkte til Tanzania i stedet!

Ingen kommentarer: